Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του Skoda Scala

Για τις 6 Δεκεμβρίου στο Τελ Αβίβ είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου Skoda Scala και μία εβδομάδα πριν την αποκάλυψη η τσέχικη μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του.

Οι οπτικές ομοιότητες με το εσωτερικό του Vision RS είναι εμφανείς και φαίνεται ξεκάθαρα πως η Skoda τολμά και μεταφέρει τη σχεδιαστική γλώσσα του πρωτότυπου που παρουσίασε στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού.

Το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας που χαρακτηρίζεται από τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Skoda. Μία μίξη εργονομίας και συναισθηματικής έλξης, σε ένα ιδιαίτερα εκφραστικό και ξεχωριστό design. Μία μεγάλη, έγχρωμη οθόνη κεντρικά τοποθετημένη και ψηλά στο πεδίο του οδηγού, μαζί με ένα ολοκαίνουργιο πίνακα οργάνων, δίνουν μία ισχυρή πρώτη εντύπωση. Η οθόνη μπορεί να φτάσει σε μέγεθος τις 9,2 ίντσες και είναι η μεγαλύτερη στην κατηγορία, προφέροντας πλήθος πληροφοριών, με εύκολο και ευχάριστο τρόπο σε οδηγό και συνοδηγό.

Είναι παραπάνω από εμφανές ότι έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό και των πιο μικρών λεπτομερειών: από την καμπυλωτή, μονοκόμματη φάσα που περικλείει την οθόνη στο κάτω μέρος της και διατρέχει οριζόντια το ταμπλό, μέχρι το σχήμα των διακοπτών ή τον τρόπο που αναπτύσσονται οι αεραγωγοί που μοιάζουν να καταλήγουν επιθετικά στο εσωτερικό των θυρών.

 

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search