Αέρας ανανέωσης για την Alfa Romeo Giulietta

Με νέα χαρακτηριστικά εφοδιάζεται η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulietta που έχει δεχτεί το απαραίτητο facelift και θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το ανανεωμένο μοντέλο είναι διαθέσιμο σε πέντε εκδόσεις, κάθε μία με ξεχωριστά χαρακτηριστικά που τονίζουν ανάλογα την περίπτωση  την κομψότητα και το δυναμισμό του ιταλικού αυτοκινήτου.

Πλέον υπάρχουν νέοι turbo κινητήρες, στο σύνολο τους προδιαγραφών Euro6D: βενζίνης 1.4 λίτρων απόδοσης 120 ίππων, diesel 1.6 λίτρων απόδοσης 120 ίππων και 2.0 λίτρων απόδοσης 170 ίππων. Επίσης θα κάνει την εμφάνισή του και το νέο χρώμα Visconti Green όπως και νέοι τροχοί ελαφρού κράματος διαμέτρου 17 και 18 ιντσών.

Από τη βάση της γκάμας, η νέα Giulietta, ξεχωρίζει για τον πολύ καλό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ο οποίος εκτός των άλλων περιλαμβάνει σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESP) με hill assist, σύστημα επιλογής δυναμικής κατάστασης D.N.A., αλλά και ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης e-Q2. Επίσης οι 6 αερόσακοι, ο κλιματισμός, το σύστημα πολυμέσων και βεβαίως όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες (4 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι καθρέπτες, κτλ.) συνθέτουν ένα πολύ καλό πακέτο εξοπλισμού.

 

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search