Έτσι ντριφτάρει η Lamborghini Huracan Evo

Σύμφωνα με τη Lamborghini, η Huracan Evo είναι ικανή να προσφέρει στον οδηγό μοναδικές στιγμές απόλαυσης τόσο στον δημόσιο δρόμο όσο και στην πίστα. Το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης, η ενεργή ανάρτηση, το σύστημα τετραδιεύθυνσης και το torque vectoring φροντίζουν για τη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες, την άριστη ευελιξία και την εξαιρετική πρόσφυση.  

Η νέα τεχνολογία Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata είναι αυτή από την οποία ελέγχονται όλα τα παραπάνω συστήματα. Χάρη στο LDVI και τα προγράμματα Strada, Sport και Corsa, ο οδηγός μπορεί να επηρεάσει την αίσθηση του τιμονιού, την απόκριση του γκαζιού, του φρένου και του κιβωτίου ταχυτήτων και να πλαγιολισθήσει με απόλυτη ασφάλεια και δεξιοτεχνία.  

Θυμίζουμε ότι η Huracan Evo τροφοδοτείται από τον ατμοσφαιρικό V10 5,2 λίτρων κινητήρα, απόδοσης 640 ίππων και 600 Nm ροπής. Για να επιταχύνει από στάση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα χρειάζεται μόλις 2,9 δευτερόλεπτα, τα 200 έρχονται σε 9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 325 χλμ./ώρα.

 

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search